Onze Bierlijst 2018 krijgt vorm!

Lambikstoempers Bierweekend 2018

Ons Lambikstoempers Bierweekend 2018 nadert met rasse schreden…

Zoals steeds pakken we dan uit met een groots aanbod aan spontane gistingsbieren: lambik, Oude Geuze, Oude Kriek en andere fruitlambikken van álle lambikbrouwers en -stekers uit het Pajottenland, inclusief de nieuwe spelers (… denk maar aan Den Herberg, Belgoo en Lambiek Fabriek).

Hé, dit jaar kan je bij ons zelfs een Nederlandse Watergeus proeven, 100% van natuurlijke gisting, van brouwerij Vandenbroek (uit Midwolde, Groningen). En ook van de Cuvée Lambikstoemper (uit 2014) hebben wij nog voldoende flessen om jullie te laten proeven van de evolutie van ‘onze’ Oude Geuze.

Enne … van brouwerij Boon hebben we in absolute (Belgische) exclusiviteit de Mikkeller Oude Geuze op onze toog staan, gerijpt in vermout vaten, wat een zeer unieke smaak heeft opgeleverd. Absoluut het proeven waard!

Volg onze bierlijst online!

Bierweekend Oude Geuze

Bier in de kijker: Brussel boven!

Elk jaar pakken we bovendien uit met een selecte lijst van bieren in de kijker. Deze keer verzamelden we enkele opmerkelijke, minder bekende en speciale bieren van Brusselse brouwerijen: Brasserie de la Senne, En Stoemelings, L’Ermitage, L’Annexe, Brussels Beer Project, Beerstorming, No Science enz …

En niet minder belangrijk is de rest van ons bieraanbod: van lage, hoge of gemengde gisting, van piepkleine tot middelgrote Belgische brouwerijen waar het artisanale bierbrouwen hen in het bloed zit, uit de streek of uit een verre uithoek van ons land. En ja, ook daar zitten dit jaar zeker weer enkele “speciallekes” bij! Wat dacht je van de gloednieuwe Goyck, een blond bier vermengd met Lindemans lambik? Of de exclusieve Five A Day 2018 Limited Edition van brouwerij De Feniks, vermengd met 60 jaar oude Goossens lambik? En voor de durvers hebben we ook alvast de nieuwe Crystalstick Experimental2 koud staan. Kortom: voor elk wat wils!

Volg onze bierlijst online!

Systematisch maken we steeds meer bieren bekend.

Afspraak op zaterdag 25 augustus (van 14:00 tot 00:00) en zondag 26 augustus (van 14:00 tot 20:00) in Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ te Alsemberg.

 

Bierweekend 2018: praktische details

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *