Mikkeller meets Boon Oude Geuze

Boon Mikkeller

Kijk nu! Nadat Brouwerij Lindemans (Vlezenbeek) eerder al samenwerkte met Deense brouwers van Mikkeller – voor de SpontanBasil, weet je nog wel? – is nu Brouwerij Boon (Lembeek) aan de beurt.

Waar te koop?

Vanaf 6 november 2015 zal deze speciale Boon Oude Geuze, Bone Dry Mikkeller Selection – eenmalig gemaakt in samenwerking met Mikkeller, op basis van 1, 2 en 3 jaar oude lambiek – verkocht worden in de verschillende Mikkeller bars over de hele wereld, alsook in de Mikkeller webshop.

Later deze maand zal ook Boon zelf het bier gaan verkopen, zij het met een ander etiket, onder de naam van Boon Black Label. En ja, deze zal te proeven zijn op onze Dag van de Oude Geuze.

Boon Mikkeller Oude Geuze

4 reacties

  1. Deze zal ook vanaf dan te koop aangeboden worden in het Streekproducten Centrum. Dus 2 vliegen in 1 slag. In de bovenzaal proeven bij de Lambikstoempers en achteraf aankopen om thuis op een rustig moment te genieten 🙂

  2. Volgens de gegevens die wij hebben ontvangen zou de Black Label toch een andere geuze zijn. Black label is met 1 en 2 jaar oude lambiek. Mikkeller met 1, 2 en 3 jaar oude lambiek.
    Stijn (Bierhalle Deconinck )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *