De 20 eerste bieren van ons Bierweekend bekend!

Misschien ben je op dit moment met vakantie, of misschien moet je nog vertrekken? Wat het ook is, we wensen jou een prettige en deugddoende zomer toe. Eentje met op tijd en stond een goed glas bier, van spontane of andere gisting. Geniet ervan, met volle teugen, want vakantie blijft niet eeuwig duren.

Gelukkig is er troost: op het einde van de zomer (en jouw vakantie?) organiseren wij opnieuw ons Lambikstoempers Bierweekend, op 26 en 27 augustus 2017 om precies te zijn, in het Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ te Alsemberg (Beersel).

Bierweekend '16

+100 verschillende bieren

Zoals vorige jaren hebben we het wederom ruim aangepakt en bieden we je de keuze uit meer dan 100 verschillende bieren! Behalve ons zéér uitgebreid gamma aan lambikbieren (van het basisbrouwsel lambik over geuze en kriek tot fruitbieren) en diverse Belgische bieren van lage, hoge of gemengde gisting – waaronder heel wat “speciallekes”! – zetten we dit jaar ook 12 bijzondere Buitenlandse bieren in de kijker.

De komende weken zijn we druk in de weer om al deze bieren te verzamelen en oplijsten. Houd dus zeker onze website in de gaten en klik in het menu op ‘Bierweekend 2017’ voor regelmatige updates. Beetje per beetje lichten we immers een tipje van  de sluier over welk gerstenat je bij ons kan komen proeven tijdens het laatste weekend van augustus.

En zie, de eerste 20 bieren zijn bekend! Check ze snel op onze Bierlijst 2017.

Wedden dat het water je meteen al in de mond zal komen?

Bierweekend '16

 

Tot op ons Bierweekend 2017 … De inkom is volledig gratis.

 

button Bierweekend 2017: praktische details

button Hoe er geraken?

button Bekijk hier onze Bierlijst 2017

 

Lambikstoempers Bierweekend 2017 affiche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *