Bierweekend: hoe er geraken?

Het Lambikstoempers Bierweekend 2023 vindt plaats in het Biercentrum ‘De Lambiek’, Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg (Beersel).
Zie hieronder voor een wegbeschrijving, met de auto, het openbaar vervoer of … het vliegtuig!  😎
→ Overnachten? Ook dat kan!

Met de Auto

A RO > Afrit 20 > Huizingen
1. Ga richting Alsemberg op de Alsembergsesteenweg. De naam verandert verderop naar Steenweg naar Halle.
2. Na 5 km links afslaan na de verkeerslichten
3. U komt nu op het Winderickxplein.
4. Sla om de rotonde linksaf.
5. Parkeren kan u best aan de Sint-Victorschool, tegenover restaurant Wok City. (De oude parking van ‘De Lambiek’ is niet langer beschikbaar.)
B Aankomst: Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’, 1652 Alsemberg (Beersel)

LET OP: de parking van De Meent is NIET bereikbaar door werken! Je kan het hele weekend wél je wagen kwijt op de parking van ZEB/Aldi en/of Colruyt.

Parking De Lambiek 2023

Met het openbaar vervoer

Dankzij de Routeplanner van De Lijn kan je makkelijk de voor jou beste route naar ons Bierweekend berekenen, per trein en/of bus. — Als eindbestemming geef je best ‘Halte Alsemberg Winderickxplein‘ op.

Op het Winderickxplein zie je het Griekse restaurant Paskalides. Volg in die richting de Brusselse steenweg, tot voorbij het Sint-Victorinstituut. Aan de eerste lichten sla je links in en daar vind je het Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’, waar ons streekbierweekend plaats vindt.

Met het vliegtuig

Vanaf beide Brusselse luchthavens (Brussels National Airport en Brussels South Airport) is de reistijd met een wagen (taxi) slechts 30 minuten.

Door de nabijheid van een treinstation is het vanaf Brussels National Airport ook gemakkelijk om via het openbaar vervoer te komen. Zie hiervoor de beschrijving hierboven.

button Bierweekend 2023: praktische details

Bezoekerscentrum De Lambiek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *