Onze bierlijst, druppelgewijs

bieren

Ons 16de Bierweekend nadert met rasse schreden! Duid zaterdag 29 en zondag 30 augustus alvast maar aan in je agenda, wij zijn dan present in het Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ (Alsemberg) voor hét hoogtepunt van het jaar.

>> Ons Bierweekend 2015: praktische details

Wat zullen we drinken?

Zoals vorige jaren hebben we het ruim aangepakt en laten we onze bezoekers de keuze uit meer dan 100 verschillende bieren. Ook dit jaar zorgen we trouwens voor onze eigen primeur en kan je proeven van onze eigen gestoken Lambooske, Lindemans lambiek waarop verse frambozen werden gestoken.

En ja, ook tijdens deze editie zetten we weer bieren in de kijker, dit jaar een zeer mooie selectie uit het Pajottenland en de Zennevallei/Brussel. Omdat we er fier op zijn Pajottenlanders te zijn! 😉

Welke bieren je precies bij ons zal kunnen komen proeven? Dat ontdek je druppelsgewijs op onderstaande pagina. De komende weken moeten we immers nog heel wat bestellingen ophalen en brouwerijen bezoeken …

>> Ontdek onze Bierlijst 2015

Tot in Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’, op 29-30 augustus! 😎

Lambikstoempers Bierweekend 2015

3 reacties

  1. Een “Mort Subite ” ga je drinken in de “MORT SUBITE” achter de Koninginnegalerij , prachtige café !!
    Spijtig wel dat “het kleinste cafeetje” daar aan de KLEINE ZAVEL verdwenen is !

  2. Enige tijd geleden nog een “vrienden”discussie gehad met Sven Gatz tijdens een sessie van “Café Futur” over het aantal verschillende Belgische Bieren, hij kende de “Trol” en “Caracole” niet, maar niet getreurd, hij wist bij benadering (quasi dagelijks komen er bij door de kleine artisanale brouwerijtjes) wel hoeveel verschillende soorten BELGISCHE bieren we kunnen genieten in België. Doordat ik regelmatig in Brazilië zit, heb ik tegen die “insiders” meer dan eens al “gestoefd” over het aantal bieren en we zijn ze ook al eens gaan proeven in de “Belgian Dash” in Goiania. Die mensen waren verrukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *