Een oproep, voorbereidingen en… véél fruit!

Wie is momenteel waar mee bezig in lambikland? Lang leve social media als Facebook, dat ons regelmatig een blik gunt achter de schermen van de diverse lambikbrouwers en -stekers in het Pajottenland.

Lambiek Fabriek

Jo & co zijn vollenbak bezig met de voorbereidingen van het nieuwe brouwseizoen én het blenden van nieuwe Brett-Elle Oude Geuze

Enne… er is naar verluidt ook een eigen Lambiek Fabriek (Oude?) Kriek in de maak. Zeker iets om in het oog te houden!

Cantillon

Bij Cantillon in Anderlecht zijn ze in volle voorbereiding van hun Zwanze Day 2019, op 28 september, in meer dan 70 verschillende locaties, verspreid over 20 landen wereldwijd.

In eigen land kan je terecht bij Moeder Lambic Fontainas & Moeder Lambic Saint-Gilles (Brussel), Mi-Orge Mi-Houblon (Aarlen) en Rose Red (Brugge).

Oud Beersel

Gert en ‘zijn’ Geuzen zijn volop aan het werk om het Bierhuis opnieuw te kunnen openen en ook nieuw leven in te blazen. Ter voorbereiding van die grote opening zijn ze alvast op zoek naar heel wat foto’s, van vroeger en nu, in ruil voor een glas verse lambik!

Tilquin

Dat Pierre de laatste tijd erg bezig is met diverse fruitsoorten, is geen geheim. Volgend jaar mogen we alvast zeker een gloednieuwe Oude Groseille à Maquereau Verte verwachten, alsook nieuwe edities Oude Pinot Noir, Oude Pinot Gris én Oude Mûre!

3 Fonteinen

En ja, ook in de Lambik-O-Droom experimenteren ze graag met fruit. Les nouvelles prunes sont arrivées ! 😉

We houden je sowieso op de hoogte! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *