Stem Lambikstoempers bij Beer Awards #BADF22 en win zélf ook!

Beer Awards #BADF

Het is intussen traditie: tussen 1 en 24 december wordt online het Beer Awards Digitaal Festival #BADF georganiseerd. Het concept? Iedereen kan vrij stemmen voor zijn/haar favoriete bieren, in verschillende categorieën, en nog voor tal van andere biergerelateerde onderdelen (beste biercafé, -restaurant & -handel, beste biermedia online/offline enzovoort). Begin van het nieuwe jaar worden de winnaars dan bekend gemaakt, tijdens een super gezellige livepresentatie op locatie, waar kan nagekaart én bijgepraat worden met een goed glas bier in de hand.

STEM!

En ja, ook dit jaar maken we kans om bij #BADF22 – dankzij jullie stemmen! – in diverse categorieën in de prijzen te vallen:

Vergeet bovendien ook niet om jouw favorieten in de categorie ‘Spontaan & Gemengd Blond Bier’ en in de categorie ‘Fruitbier’ van (minstens) een stem te voorzien.

En met de kennis in het achterhoofd dat je stemmen méér doorwegen als je in ALLE CATEGORIEËN stemt, adviseren we iedereen om dat ook gewoon te doen! Ook in de catgorieën ‘Favoriete Biercafé’, ‘Favoriete Bierrestaurant’, ‘Favoriete Bierhandel’ en ‘Brouwerij van het Jaar’ zijn immers voor ons niet onbekende namen en personen terug te vinden. 😉

Val ook zélf in de prijzen!

Wie al zijn/haar stemmen heeft uitgebracht en zijn/haar e-mailadres op het einde achterlaat, maakt zélf ook kans om in de prijzen te vallen! Wat er zoal te winnen valt? Een Brew Monk 30L-thuisbrouwinstallatie, 10 Brouwland Kingdom pakketten, 2 driegangendiners in bierrestaurant De Gebrande Winning (Sint-Truiden) en een duoticket voor de #BADF22-uitreiking begin volgend jaar bij Brewmine-TAP in Hasselt! Leuk weetje nog: de mannen van Beer Awards hebben voor deze editie een eigen bier gebrouwen, dat tijdens de uitreiking zal kunnen geproefd worden.

Breng je stemmen uit op http://beerwawards.be en win zelf ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *