07/10/2022: Proeverij “Welkom in de Bierentuin”

Naar aanleiding van ‘Werelddierendag’ – jaarlijks op 4 oktober – organiseren wij een proeverij waarbij de aangeboden bieren verwijzen naar … dieren! Menig brouwer liet zich al inspireren door de wonderlijke dierenwereld om een naam voor zijn/haar bier te bedenken.

Afspraak op vrijdag 7 oktober 2022 om 19u45 in zaal ‘Regenboog’ (Zennedal), Alsembergsesteenweg 130 te 1501 Buizingen (achter de Don Bosco-kerk).

Tijdens de voorbereiding van deze proeverij werd de lijst om uit te kiezen alsmaar langer, maar we gingen voor een gamma van zeer verschillende bieren (een blend van een cider en een sterk blond bier, een goudblonde tripel, een zuiver moutbier, een tripel met honing, een ambachtelijke Belgian Raw Ale op smaak gebracht met bloedsinaasappel, een sterk bruin bier gebrouwen op houtvuur, een licht drinkbaar bier met een rijk boeket van hoparoma’s, een rood bier op basis van puur kriekensap, een Waals bier naar het type ‘Oud Bruin’ enzovoort…), maar allen met een link naar een dier.

Welkom in onze … Bierentuin! Waarschijnlijk een ‘beestige’ proeverij. 😉 En de eventuele kater ‘s anderdaags is voorlopig de laatste verwijzing. 😂

INSCHRIJVEN

De deelnameprijs voor deze proeverij bedraagt 15 euro (voor Lambikstoempers), 20 euro (voor Zythosleden) en 25 euro (voor anderen).

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen vóór dinsdag 4 oktober 2022 naar proeverij@lambikstoempers.be met:

  • je naam
  • het aantal deelnemende personen
  • de vermelding ‘Bierentuin

Je zal dan via e-mail verdere richtlijnen krijgen betreffende je inschrijving.
Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt!

Zaal Regenboog bevindt zich aan de linkerkant en op de 1ste verdieping van het Zennedal-complex.

In de hoop U op deze activiteit te mogen ontmoeten,
vriendelijke groeten,
Johan “Wanne” Madalijns,
Voorzitter De Lambikstoempers VZW

Logo De Lambikstoempers + Zythos vzw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *