Gouden Lambikstoemper 2015 gewonnen door …

Gouden Lambikstoemper 2015

… Streekproducten Centrum Halle!

Aan de hand van een ondertussen indrukwekkende lijst van horecazaken en een aantal criteria (die opgesteld zijn na vele uren besprekingen) en na anoniem plaatsbezoek aan de voorgestelde zaken hebben wij, De Lambikstoempers vzw, op zondag 22 november 2015 voor de zesde maal onze Gouden Lambikstoemper uitgereikt aan de zaak die, in onze ogen, in 2015 het meeste aandacht besteed heeft aan de lambikbieren.

Winnaar werd dit jaar het Streekproducten Centrum (Poststraat 3A te 1500 Halle), omwille van hun jarenlange inzet voor de bieren uit de streek én de lambiekbieren in het bijzonder. Steevast hebben zij alle Oude Geuze en Oude Kriek van de 12 nog resterende lambiekbrouwerijen en -stekerijen in hun winkel voorradig. Zeker eens een bezoekje waard!

1 winnaar!

Normaal gezien hanteren we bij onze Gouden Lambikstoemper verkiezing een top 3, doch dit jaar hebben wij slechts ̩̩n winnaar. Na 20 jaar van inzet door het Streekproducten Centrum Halle vonden we de tijd (meer dan) rijp om hen Рen hen alleen Рin de bloemetjes te zetten. We zetten onze principes en reglementen dus voor 1 keer opzij voor deze terecht ̩n (dit jaar) enige winnaar van onze Gouden Lambikstoemper 2015.

Wie ‘m volgend jaar wint? Daar kan jij aan bijdragen!
Hoe? Door jouw favoriet voor de Gouden Lambikstoemper 2016 door te sturen via onze website. En ja, dat kan nu al!

De Gouden Lambikstoemper is een kunstige oorkonde voorzien van enige poëzie opgemaakt door Leo Lintermans.

Gouden Lambikstoemper 2015 Oorkonde

 

Bekijk ook onze lijst van alle vorige winnaars!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *